Terug Naar De Homepage Home Contacteer Ons Contact
OVER ONS

Enkele jaren geleden zijn wij verliefd geworden op het prachtige ras, "Der Zwergspitz" ofwel nog in onze contreien "Pomeranian" genoemd.

 

Met onze eerste "Pom" kwamen wij in contact via internet. Ik keek naar enkele fotootjes van hondenrassen omdat ik in mijn opleidng als hondentrimster nogal wat opzoekwerk moest verrichten naar de correcte rasstandaard en trimschema's.

 

op een bepaald ogenblik kom ik terrecht op een website in Estland bij een hondenfokker van Pomeranian. Ik was meteen verliefd op het ras en hun weelderige vacht. Ik wou me er meteen één aanschaffen.

 

De enige die ik moest overtuigen was mijn man. Wonder boven wonder was hij ook onmiddellijk verliefd op het ras. Gelukkig had de fokker, die de reglementen van de F.C.I. toepast en fokt met stamboom, juist een nestje op het moment dat ik het ras ontdekte. We moesten wel nog enkele weken wachten tot onze pup groot genoeg was om te halen.

 

Toen kwam de verrassing, mijn man had een ticket geboekt naar Estland om mij, onze pup, voor mijn verjaardag te gaan halen. Hij vloog 's morgens op en de volgende dag 's morgens kwam hij terug met onze Peachy, "Osminines Richy Peachy". Ze was prachtig en werd direct aan de luchthaven in onze armen gesloten.

 

Onze Peachy is nu 7 jaar en 8 maand en heeft al enkele keertjes kindjes gehad. Ze mag van ons nog 1 keer mama worden en ze mag dan op "Pensioen" gaan. Zij is onze eerste Pomeranian en ook het boegbeeld en het logo van onze kennel. Zelfs als ze er niet meer zal zijn, zal ze toch elke dag onze kennel "vertegenwoordigen" naar de buitenwereld. Binnenkort krijgt ze een speciale Pagina op onze Website. .... Nog eventjes geduld hiervoor.

 

Hartelijk dank dat jullie op onze website eventjes rondsurfen. Ga maar gerust eens kijken of je onze andere hondjes kan vinden.

 

Christy

 


  • Waar koop ik nu een gezonde pup?
  • Waar moet ik op letten?
  • Waar moet ik mee rekening houden bij de aanschaf van een nieuw hondje?
  • Wat is een Stamboom?
  • Welke garantie krijg ik dat ik een gezond hondje heb?
>